THE BRISTOL GROUP en Guardian360 sluiten partnership voor de levering van continue veiligheidsscans in Duitsland

Utrecht/Frankfurt, 9 juli 2020

Guardian360, pionier op het gebied van continue scanning, monitoring den detectie heeft in THE BRISTOL GROUP een belangrijke partner in Duitsland gevonden voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van haarschaalbare SAAS-platform. De beveiliging van netwerken en webapplicaties wordt met Guardian360 door uitgebreide tests, monitoring en adviezen aanzienlijk verhoogd.

Met THE BRISTOL GROUP versterkt Guardian360 haar wereldwijde partner netwerk op het gebied van verkoop en service en kan het ook aan klanten in Duitsland securitydiensten door ervaren specialisten aanbieden.

“We hebben al verschillende oplossingen voor continue pentesten geëvalueerd”, vertelt Ruth Townsend namens de directie van THE BRISTOL GROUP Deutschland GmbH. “We zijn ervan overtuigd dat we met Guardian360 een partner gevonden hebben, die een beveiligingsoplossing voor netwerken en webapplicaties ontwikkeld heeft, die gemakkelijk en zonder kans op storingen geïmplementeerd en geadministreerd kan worden en daarbij uitstekende resultaten levert.” Het Guardian360 Lighthouse platform maakt het mogelijk snel, gemakkelijk en tegen lage kosten gaten in de beveiliging op te sporen en aanbevelingen te doen voor de wijze waarop deze opgeheven kunnen worden.

Jan Martijn Broekhof, Managing Director bij Guardian360: “We zijn verheugd dat we door het partnership met THE BRISTOL GROUP nu ook bedrijven in Duitsland kunnen ondersteunen met de beveiliging van hun IT-omgevingen en webapplicaties. Al tijdens de eerste gesprekken met THE BRISTOL GROUP werd duidelijk dat we qua visie op één lijn zitten. De beveiliging van informatie is een doorlopend proces waar elke organisatie voortdurend aandacht voor moet hebben. Het Guardian360 platform zorgt ervoor dat ook kleine en middelgrote bedrijven in Duitsland profiteren van efficiënte bronnen als het gaat om moderne en betaalbare IT-beveiliging.”

Over THE BRISTOL GROUP

THE BRISTOL GROUP Deutschland houdt zich al meer dan 30 jaar uitsluitend bezig met IT-beveiliging. Vandaag de dag is het bedrijf een onafhankelijke IT-Security adviseur, gespecialiseerd in de optimalisatie van beveiliging op het gebied van informatietechnologie. De onderneming beschikt over diepgaande technische knowhow en biedt een excellente ondersteuning en service, die in de Division CareForceOne bijeengebracht zijn. De klantenkring bestaat grotendeels uit leidende Duitse ondernemingen, die vaak tot de wereldmarktleiders behoren. Daarbij is zowel de banken- en verzekeringssector als de telecommunicatiebranche, de industrie en de openbare dienstensector goed vertegenwoordigd. Voor meer informatie: https://www.bristol.de.

Over Guardian360

Guardian360 biedt beveiliging in de vorm van continue scanning en monitoring en directe rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht worden bewaakt. Dankzij dagelijkse updates van onze beveiligingsscanners kunnen ook nieuw ontstane zwakke punten betrouwbaar ontmaskerd worden. De medewerkers van Guardian360 zijn gecertificeerde veiligheidsexperts met een jarenlange ervaring. Guardian360 is netwerkpartner van The Hague Security Delta. Dankzij dit partnerschap is Guardian360 verbonden met een netwerk van toonaangevende organisaties op het gebied van informatiebeveiliging, heeft het bedrijf toegang tot strategische kennis en is het betrokken bij de realisatie van openbare projecten. Voor meer informatie: https://www.guardian360.nl.

Voor meer informatie:

THE BRISTOL GROUP, Jan Fechner, marketing@bristol.de, +49 (0)6103 20 55 300

Guardian360, Jan Martijn Broekhof, J.M.Broekhof@Guardian360.nl, +31 (0)6 24565502

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.