GUARDIAN360 | Lighthouse Platform

Guardian360 - Lighthouse Dashboard

In 2015 zijn we begonnen met een versie van ons platform waar we veel partners en klanten naar tevredenheid mee bedien(d)en. Omdat we ons elke dag inzetten om het beste securityplatform ter wereld te bouwen, hebben we besloten om een nieuwe versie van ons platform te ontwikkelen. Sinds begin 2020 is de nieuwe versie van ons platform live en maken onze partners en klanten volop gebruik van Guardian360 Lighthouse.

Voordelen Guardian360 Lighthouse

Het Guardian360 Lighouse platform is geheel opnieuw ontwikkeld. Inzichten van ons eerdere platform zijn meegenomen, ook zijn diverse nieuwe features geïmplementeerd, de codebase is echter geheel vernieuwd!

Hieronder een overzicht wat Guardian360 voor jouw organisatie kan betekenen:

  • Een zeer uitgebreid dashboard met informatie over de aantallen scanobjecten, probes en hacker alerts;
  • Mogelijkheid om te herscannen wanneer issues zijn opgelost;
  • Duidelijk inzicht in gesloten issues;
  • Groot aantal scanners waardoor veel kwetsbaarheden gevonden worden;
  • Meerdere issues kunnen tegelijk per email gedeeld worden met een derde;
  • De audit trail. Hierin wordt niet alleen getoond wanneer Guardian360 Lighthouse het issue geconstateerd heeft, maar ook wanneer het gedeeld, geaccepteerd, vrijgegeven of becommentarieerd is en door wie;
  • Kwetsbaarheden kunnen worden voorzien van commentaar, zo wordt het nog eenvoudiger om issues samen op te lossen;
  • Partners hebben de mogelijkheid om scanscopes en gebruikers te beheren. Zij kunnen hiermee snel inspelen op klantverzoeken;
  • Naadloze integratie met andere systemen door onze krachtige API voor developers.

Guardian360 Oplossingen

 Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Guardian360 kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

PARTNER WEBINAR: VAN NOC NAAR SOC

Tijdens onze webinars bespreken we hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten. We praten ook over hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt en hoe je om kunt gaan met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. Wil je dit niet missen? Bekijk op onze overzichtspagina wanneer de volgende webinar gegeven wordt.

WEBINAR: INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Organisaties hebben de laatste jaren geïnvesteerd in automatisering en beveiliging, maar hebben geen idee of ze genoeg hebben gedaan. Hoe weet je bijvoorbeeld dat je een datalek hebt en hoe vatbaar zijn je medewerkers voor phishing? Dit en meer leer je in onze webinar. Download deze direct!

Branches waar Guardian360
gespecialiseerd in is

 De beveiligingsoplossingen van Guardian360 worden bij diverse branches ingezet. Kijk bij jouw branche om te zien hoe we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal beveiligd is.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS