SECURITY BIJ WONINGCORPORATIES

Een woningcorporatie heeft te maken met steeds strenger wordende wet- en regelgeving en wordt daarnaast geacht om processen beter te stroomlijnen. Woningcorporaties zijn verplicht om aan strenge privacy-eisen die zijn opgelegd vanuit de overheid te voldoen. Daarnaast worden ook huurders steeds veeleisender. Privacy-bescherming van huurders, digitalisering, social media informatievoorziening en een efficiëntere bedrijfsvoering zijn hierbij centrale thema’s.

Guardian360 ondersteunt woningcorporaties door informatiesystemen veilig te houden door deze 24×7 te scannen en te monitoren met behulp van vulnerability scanning. Daarnaast helpt Guardian360 woningcorporaties te voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (BIC) en AVG / GDPR.

Hoe staat jouw security ervoor?

Download onze whitepaper Informatiebeveiliging voor Woningcorporaties en ontvang concrete adviezen over het verhogen van informatiebeveiliging binnen uw woningcorporatie en richtlijnen om te voldoen aan de BIC, AVG & GDPR.

Wil je de stand van zaken binnen jouw woningcorporatie eens tegen het licht houden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen

WONINGCORPORATIE SECURITY & COMPLIANCE

Guardian360 voldoet aan alle woningcorporaties security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kies je voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging. Heb je advies nodig? Neem dan direct contact op met een van onze onze Security Adviseurs.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt? Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Bekijk dan nu gratis onze webinar over informatiebeveiliging.

SECURITY OPLOSSINGEN
VOOR WONINGCORPORATIES

Referenties