Chat with us, powered by LiveChat
Handige checklists voor informatiebeveiliging binnen woningcorporaties

Woningcorporatie

Een woningcorporatie te maken met steeds strenger wordende wet- en regelgeving en wordt daarnaast geacht om processen beter te stroomlijnen. Woningcorporaties zijn verplicht om aan strenge privacy-eisen die zijn opgelegd vanuit de overheid te voldoen. Maar ook huurders worden steeds veeleisender. Privacy-bescherming van huurders, digitalisering, social media informatievoorziening en een efficiëntere bedrijfsvoering zijn hierbij centrale thema’s.

Guardian360 ondersteunt woningcorporaties door informatiesystemen veilig te houden door deze 24×7 te scannen en te monitoren met behulp van vulnerability scanning. Daarnaast ondersteunt Guardian360 woningcorporaties te voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (BIC) en AVG / GDPR.

Wat is de status van de informatiebeveiliging binnen uw woningcorporatie?
Download onze whitepaper Informatiebeveiliging voor Woningcorporaties en ontvang concrete adviezen op de informatiebeveiliging binnen uw woningcorporatie te verhogen en te voldoen aan de BIC, AVG & GDPR.

Deze whitepaper is toegespitst op het op orde brengen van de informatiebeveiliging van woningcorporaties.

Wilt u de stand van zaken binnen uw woningcorporatie eens tegen het licht houden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

Woningcorporatie Security & Compliance

owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen

Guardian360 voldoet aan alle woningcorporaties security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met een van onze onze Security Adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt?

Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Meld je dan aan voor een van de webinars van Guardian360. 

Woningcorporatie Security Oplossingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.