Chat with us, powered by LiveChat
Handige checklists over informatiebeveiliging binnen de retail

Retail & Security

Automatisering is niet meer weg te denken binnen de retail. In winkels wordt kassa software gebruikt om verkopen te registreren en betalingen af te handelen. Via het internet worden pinbetalingen afgehandeld. Point of sale systemen zijn in staat om te communiceren met ERP-systemen voor voorraadbeheer, al dan niet direct bij een leverancier.

 

Doordat retail organisaties automatisering steeds meer omarmd hebben, is de afhankelijkheid van deze systemen sterk toegenomen. Meer automatisering betekent ook dat organisaties meer kwetsbaar zijn geworden voor kwaadwillende hackers en digitale criminelen. Ook worden de instanties die betalingen afhandelen veeleisender, waarbij steeds meer verkopers moeten voldoen aan de PCI-DSS certificering.

Guardian360 beschermt retail organisaties door continu monitoring van de automatisering en point of sale systemen. In de winkels, maar ook in het warehouse en op het hoofdkantoor. Moet een organisatie voldoen aan certificeringen? Dan maakt Guardian360 inzichtelijk of er afwijkingen zijn van normen en richtlijnen.

Hoe staat uw security binnen retail ervoor?
Download onze whitepaper: Informatiebeveiliging binnen retail. In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists aan die kunnen bijdragen aan een optimale beveiliging van zowel uw eigen data als die van uw klanten.

Wilt u uw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

Retail Security Compliance

ISO27001
ISO27017:2015
owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
pci-dss

Guardian360 voldoet aan alle retail security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor winkels. Heeft u advies nodig? Neem dan even contact op met onze Security Adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt?

Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Meld je dan aan voor een van de webinars van Guardian360. 

Retail Security Oplossingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.