RETAIL & SECURITY

Automatisering is niet meer weg te denken binnen de retail. In winkels wordt kassa software gebruikt om verkopen te registreren en betalingen af te handelen. Via het internet worden pinbetalingen afgehandeld. Point of sale systemen zijn in staat om te communiceren met ERP-systemen voor voorraadbeheer, al dan niet direct bij een leverancier.

Doordat retail organisaties automatisering steeds meer omarmd hebben, is de afhankelijkheid van deze systemen sterk toegenomen. Meer automatisering betekent ook dat organisaties meer kwetsbaar zijn geworden voor kwaadwillende hackers en digitale criminelen. Ook worden de instanties die betalingen afhandelen veeleisender, waarbij steeds meer verkopers moeten voldoen aan de PCI-DSS certificering.

Guardian360 beschermt retail organisaties door continu monitoring van de automatisering en point of sale systemen. In de winkels, maar ook in de warehouse en op het hoofdkantoor. Moet een organisatie voldoen aan certificeringen? Dan maakt Guardian360 inzichtelijk of er afwijkingen zijn van normen en richtlijnen.

Hoe staat jouw security binnen retail ervoor?

Download onze whitepaper Informatiebeveiliging binnen Retail. In deze whitepaper bieden we je handvatten en checklists aan die kunnen bijdragen aan een optimale beveiliging van zowel jouw eigen data als die van jouw klanten.

Wil je jouw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

ISO27001
ISO27017:2015
owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
pci-dss

RETAIL SECURITY COMPLIANCE

Guardian360 voldoet aan alle retail security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kies je voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor winkels. Heb je advies nodig? Neem dan direct contact op met onze Security Adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt? Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Bekijk dan nu gratis onze webinar over informatiebeveiliging.

Referenties