Guardian360 1e Nederlandse organisatie met het ECSO ‘Cybersecurity Made in Europe’ Label

Op 15 augustus 2022 ontving Guardian360 de bevestiging dat onze aanvraag voor het ECSO label is goedgekeurd. ECSO (European Cybersecurity Organisation) is een Europese non-profit organisatie en partner van de Europese Commissie voor de implementatie van publiek-private samenwerking op het gebied van cybersecurity. Daarnaast is ECSO een erkende speler in het Europese institutionele landschap. ECSO ondersteunt allerlei initiatieven en projecten die gericht zijn op de ontwikkeling en bevordering van Europese cyberbeveiliging.

Guardian360 verkreeg het label omdat:

  • We  in Europa gevestigd zijn: bedrijven die in aanmerking komen voor het label moeten geregistreerd zijn en hun hoofdkantoor hebben in Europa.
  • Wij zijn in handen van Europese burgers zijn: volgens ECSO mag er in de eigendomskring geen sprake zijn van een overwicht van buitenlandse eigenaren.
  • Europa onze primaire markt isa: we hebben aangetoond dat meer dan 50% van onze R&D op het gebied van cyberbeveiliging en meer dan 50% van onze werknemers zich in de EU27, de EVA- en EER-landen en/of het VK bevinden.
  • We hebben geloofwaardige diensten: Guardian360 heeft bewezen dat we voldoen aan de basiseisen van ENISA’s ‘Indispensable baseline security requirements for secure ICT products and services’.
  • De wijze waarop we met gegevens en privacy en privacy omgaan aantoonbaar juist is, Guardian360 heeft laten zien dat wij voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR.

Guardian360 Oplossingen

 Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Guardian360 kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om jouw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.

PARTNER WEBINAR: VAN NOC NAAR SOC

Tijdens onze webinars bespreken we hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten. We praten ook over hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt en hoe je om kunt gaan met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. Wil je dit niet missen? Bekijk op onze overzichtspagina wanneer de volgende webinar gegeven wordt.

WEBINAR: INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Organisaties hebben de laatste jaren geïnvesteerd in automatisering en beveiliging, maar hebben geen idee of ze genoeg hebben gedaan. Hoe weet je bijvoorbeeld dat je een datalek hebt en hoe vatbaar zijn je medewerkers voor phishing? Dit en meer leer je in onze webinar. Download deze direct!

Branches waar Guardian360
gespecialiseerd in is

 De beveiligingsoplossingen van Guardian360 worden bij diverse branches ingezet. Kijk bij jouw branche om te zien hoe we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal beveiligd is.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS