Chat with us, powered by LiveChat
 

Hacker Alert

Hacker Alert

Waarschijnlijk heeft u al een aantal maatregelen getroffen om een cybersecurity incident te voorkomen. De meeste organisaties hebben al anti-virus geïnstalleerd, een firewall geplaatst en maken gebruik van (online) backup.

Ondersteunt naleving van de AVG/GDPR

Binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bepaald dat u een datalek onverwijld moet melden. Maar hoe weet u dat er een datalek heeft plaatsgevonden? De Guardian360 Canary helpt u een datalek snel te signaleren en zo aan deze wetgeving te voldoen. Doordat de Guardian360 Hacker Alert eenvoudig te implementeren is, kost het uw organisatie nauwelijks moeite om deze meldplicht na te leven.

Ondanks alle maatregelen is de kans reëel dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt. Of het nu een rancuneuze (ex-)medewerkers, een concurrent of een criminele organisatie is, vrijwel ieder bedrijf is interessant genoeg om in ingebroken te worden. Daarom biedt Guardian360 de oplossing.

Hoe werkt de Guardian360 Canary?

De Guardian360 Canary Hacker Alert fungeert als een bewegingssensor in uw netwerk: voert iemand een netwerkscan uit, dan merkt de Hack Alert dat direct. Ook op manieren die wij niet verder openbaar maken worden hackers betrapt.

De meldingen van de Canary Hacker Alert worden direct doorgegeven aan het Guardian360 security operations center. De melding wordt ook zichtbaar gemaakt in het Guardian360 dashboard, voorzien van relevante informatie over de indringer zoals: ip-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.

Installatie Canary Hacker Alert

Het installeren van de Guardian360 Canary is eenvoudig. Wij hebben slechts een paar gegevens van u nodig om de Guardian360 Canary Hacker Alert veilig te kunnen configureren. Vervolgens wordt deze fysiek of virtueel uitgeleverd en in uw netwerk geplaatst. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar: de Canary zet zelf een beveiligde verbinding op met het Guardian360 platform. Guardian360 houdt in de gaten of de Guardian360 Canary Hacker Alert online is en verzorgt de noodzakelijke patches en updates.

Partner worden of meer informatie

Wilt u meer informatie over de Guardian360 Hacker Alert oplossing of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op.