OVERHEID & INFORMATIEBEVEILIGING

Informatiebeveiliging binnen publieke- en semi publieke overheden is een ‘hot-topic’. Het beschermen van burgerzaken en burgergegevens in combinatie met het bieden van service en flexibiliteit is gecompliceerd. Met Guardian360 is er altijd een oplettend oog dat meekijkt en stil alarm slaat bij een mogelijke vulnerability in de publieke webapplicaties en in het netwerk van jouw instelling.

Met Guardian360 conformeert je organisatie aan de centrale richtlijnen van de Rijksoverheid en beschik je over de beste informatiebeveiliging voor gemeenten en andere overheden.

Hoe staat jouw security ervoor?

Is de netwerkomgeving van jouw overheidsinstelling wel goed beveiligd? Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Zo worden er per maand meer dan duizend nieuwe kwetsbaarheden in bestaande systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is.

Wil je de situatie van jouw instelling eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

norea-digid
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
owasp-top-10

OVERHEID SECURITY COMPLIANCE

Guardian360 scant en monitort op afwijkingen binnen de ISO27001, NEN7510, BIO, OWASP, DigiD 1.0, DigiD 2.0 en NCSC normen. Met Guardian360 kies je voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor overheidsinstellingen. Heb je advies nodig? Neem dan direct contact op met onze overheid security adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt? Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Bekijk dan nu gratis onze webinar over informatiebeveiliging.

SECURITY OPLOSSINGEN
VOOR OVERHEIDSINSTELLINGEN

Referenties