Chat with us, powered by LiveChat
Handige checklist voor informatiebeveiliging in de overheidssector

Overheid & Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging binnen publieke- en semi publieke overheden is sinds de DigiD-affaire een ‘hot-topic’. Het beschermen van burgerzaken en burgergegevens in combinatie met het bieden van service en flexibiliteit is gecompliceerd. Met Guardian360 is er altijd een oplettend oog dat meekijkt en stil alarm slaat bij een mogelijke vulnerability in de publieke webapplicaties en het netwerk van uw instelling.

Met Guardian360 confirmeert u aan centrale richtlijnen van de Rijksoverheid en beschikt u over de beste informatiebeveiliging voor gemeenten en andere overheden.

Hoe staat uw security ervoor?
Is de netwerkomgeving van uw overheidsinstelling wel goed beveiligd? Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen, per maand worden er meer dan duizend nieuwe kwetsbaarheden in bestaande systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Zonder dat u er wat aan aangepast heeft.

Wilt u uw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

OVERHEID SECURITY COMPLIANCE

normenBIG
norea-digid
normenBIR
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
owasp-top-10

Guardian360 scant en monitort op afwijkingen binnen de OWASP, DigiD 1.0, DigiD 2.0, NCSC, BIG en BIR normen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor overheidsinstellingen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze overheid security adviseur.

MAAK KENNIS MET GUARDIAN360

Hoe begeleid je een succesvolle implementatie van de AVG binnen je bedrijf? Welke acties zijn nodig? Waar begin je? Samen met onze partners Intermax en Priviteers organiseren wij daarom de masterclass: AVG-ready in 1 middag.

Tijdens deze masterclass krijg je antwoord op deze vragen. We vertellen je welke stappen nodig zijn, welke diensten hierbij aansluiten of handig zijn om te voldoen aan de AVG, maar ook wat je kunt (en moet) doen wanneer je toch te maken krijgt met een datalek.

Security Oplossingen voor Overheidsinstellingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.