Werken bij Guardian360

Wil je het automatisering veiliger maken? Kom werken bij Guardian360!

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken. Draag je graag bij aan het succes van onze partners, of vind je het leuk om gevonden kwetsbaarheden te beoordelen in de context van de unieke situatie bij onze klanten, of bouw je juist liever mee aan het steeds beter maken van ons platform, of draag je liever bij aan vergroten van onze naamsbekendheid en versterken van onze reputatie, dan hebben wij een mooie rol voor je!

 

Het Guardian360 team bestaat uit security engineers, web developers, partner succesmanagers en video editors met jarenlange ervaring. Niet alleen zorgen zij ervoor dat de Guardian360 partners het platform succesvol inzetten, ook hebben zij het Guardian360 platform ontwikkeld, daarnaast helpen zij bij het verbeteren van de gebruikte scanners en vinden ze met enige regelmaat zero days. Doordat de security engineers nog regelmatig penetratietesten voor klanten uitvoeren, kunnen we ons platform doorlopend verbeteren.

 

Klanten kiezen niet alleen voor Guardian360 omdat wij ze doorlopend inzicht geven in mogelijke kwetsbaarheden. Ze vertrouwen ons het monitoren en scannen van hun wegapplicaties en IT-omgeving ook toe omdat onze security support engineers hun klanten kennen. Zij weten wanneer een kwetsbaarheid voor een klant wel een hoog risico vertegenwoordigd en wanneer niet.

 

Openstaande vacatures:

Full Stack Front-End Engineer

Vacancy Sales Development Representative (SDR) (full-time, onsite or remote)

 

Open sollicitatie:

Vacancy Site Reliability Engineer (SRE) (full-time, onsite or remote)

Vacancy Software Engineer (SWE) (full-time, onsite or remote)

 

 

Zit jouw toekomstige baan er niet tussen, maar ben je wel enthousiast over Guardian360? Stuur dan een mail aan Jobs@Guardian360.nl.

Keep calm and hug a hacker

Guardian360 wil op rebelse wijze de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur verhogen. Dit doen we onder andere door een ander geluid te laten horen: geen nadruk op angst, onzekerheid en twijfel. Informatiebeveiliging is werk, dat moet je “gewoon” doen! En wie zorgen ervoor dat de wereld veiliger wordt? Dus: keep calm and hug a hacker!