Chat with us, powered by LiveChat
Handige checklists voor informatiebeveiliging in de financiële sector

Finance & Security

Als financiële instelling hoeven we u niet te vertellen dat het – vanuit het oogpunt van risk management – essentieel is te weten hoe het staat met de informatiebeveiliging van de objecten die in uw beheer of bezit zijn.

Een van de specialismen van Guardian360 is het beveiligen, beheren, bewaken en online houden van financiële toepassingen en financiële klantendossiers. Vele verzekeraars, financiële instellingen, intermediairs en adviseurs maken gebruik van Guardian360.

Hoe staat uw security ervoor?
Download onze whitepaper Informatiebeveiliging in Finance. In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists aan over hoe u om kunt gaan met de nieuwe meldplicht datalekken.

Deze whitepaper is geschikt voor het in orde brengen van uw informatiebeveiliging en is toegespitst op financiële instellingen, zoals accountancy, banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Wilt u uw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

Finance Security Compliance

ISO27001
ISO27017:2015
owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
pci-dss

Guardian360 scant IT omgevingen op alle finance security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor financiële instellingen. Heeft u advies nodig? Neem dan even contact op met onze Security Adviseur.

Referenties

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt?

Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Meld je dan aan voor een van de webinars van Guardian360. 

Finance Security Oplossingen voor Financiële Instellingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.