Netwerk Vulnerability Scanner

Guardian360 bestaat uit Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm.

guardian-network-vulnerability-scanner
guardian-webapplication-security

Web Applicatie Security

Uw kritische webapplicatie is met Guardian360 optimaal beveiligd. Doordat Guardian constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk. Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

Hacker Alert

De gemiddelde tijd dat een kwaadwillende in netwerken betrapt wordt is 210 dagen. Guardian360 wil deze tijd drastisch terugbrengen met de Guardian360 Hacker Alert. De Guardian360 Hacker Alert werkt volautomatisch en continu: uw netwerk wordt dag en nacht bewaakt zonder dat u er omkijken naar hebt. De Guardian360 Hacker Alert fungeert als een bewegingssensor in uw netwerk. Net zoals een bewegingsmelder in uw kantoor het meldt als zich verdachte personen in uw pand bevinden, zo meldt de Guardian360 Hacker Alert het als wij verdachte personen in uw netwerk signaleren.

guardian-webapplication-security
guardian-network-security-audits

Network Security Audits

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27001, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen. De netwerk security audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle gevonden issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden. Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

IoT & SCADA Scanning

Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt waar hackers maar al te graag gebruik van zullen maken. Dat betekent dat een infrastructuur, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Daarom is continue monitoring van uw IoT of SCADA-omgeving essentieel. Hiermee weet u eerder dan de hacker waar de potentiële lekken zich bevinden en kunt u deze proactief dichten.

guardian-network-vulnerability-scanner

Wij maken al gebruik van Guardian360 en de Hacker Alert Appliance