Netwerk Vulnerability Scanner

Guardian360 bestaat uit Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm.

guardian-network-vulnerability-scanner
guardian-webapplication-security

Web Applicatie Security

Uw kritische webapplicatie is met Guardian360 optimaal beveiligd. Doordat Guardian constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk. Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

Pentest Abonnement

Het Guardian360 pentest abonnement geeft invulling aan de wens van organisaties om periodiek testen uit te laten voeren door een ethisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen. Hierdoor krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal Guardian360 inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

guardian-network-security-audits

Network Security Audits

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27001, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen. De netwerk security audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle gevonden issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden. Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

IoT & SCADA Scanning

Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt waar hackers maar al te graag gebruik van zullen maken. Dat betekent dat een infrastructuur, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Daarom is continue monitoring van uw IoT of SCADA-omgeving essentieel. Hiermee weet u eerder dan de hacker waar de potentiële lekken zich bevinden en kunt u deze proactief dichten.

guardian-network-vulnerability-scanner

Phishing as a Service

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen en snel aan de slag willen gaan, Phishing as a Service Guardian360 biedt met haar Phishing as a Service oplossing standaard phishing templates die eenvoudig in te zetten zijn. Organisaties kunnen hierbij zelf de mailings inplannen en zodoende zelf phishing tests initiëren, wat bijdraagt aan de security awareness. Door onze heldere rapportage weet u snel welke personen binnen uw organisatie kwetsbaar zijn voor een phishingaanval.

Hacker Alert

De gemiddelde tijd dat een kwaadwillende in netwerken betrapt wordt is 210 dagen. Guardian360 wil deze tijd drastisch terugbrengen met de Guardian360 Hacker Alert. De Guardian360 Hacker Alert werkt volautomatisch en continu: uw netwerk wordt dag en nacht bewaakt zonder dat u er omkijken naar hebt. De Guardian360 Hacker Alert fungeert als een bewegingssensor in uw netwerk. Net zoals een bewegingsmelder in uw kantoor het meldt als zich verdachte personen in uw pand bevinden, zo meldt de Guardian360 Hacker Alert het als wij verdachte personen in uw netwerk signaleren.

guardian-webapplication-security
guardian-network-security-audits

Cyberrisico Verzekering

Met Guardian360 bent u ervan verzekerd dat uw IT-omgeving en webapplicaties continu gemonitord worden op kwetsbaarheden. Mocht een kwaadwillende toch in uw netwerk komen, dan slaat onze canary alarm. Omdat het voor veel organisaties onduidelijk is wat er dan geregeld moet worden en welke kosten daarmee gemoeid zijn, hebben wij een verzekeraar aan ons verbonden die zogenaamde cyberriscio’s dekt.

Wij maken al gebruik van Guardian360 en de Kanarie