Netwerk Vulnerability Scanner

Guardian360 bestaat uit 8 Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct.

guardian-network-vulnerability-scanner
guardian-webapplication-security

Web Applicatie Security

Uw kritische webapplicatie is met Guardian360 optimaal beveiligd. Doordat Guardian constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk. Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct. Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

Network Security Audits

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen. De netwerk security audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle gevonden issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden. Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

guardian-network-security-audits

Phishing as a Service

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen en snel aan de slag willen gaan, Phishing as a Service Guardian360 biedt met haar Phishing as a Service oplossing standaard phishing templates die eenvoudig in te zetten zijn. Organisaties kunnen hierbij zelf de mailings inplannen en zodoende zelf phishing tests initiëren, wat bijdraagt aan de security awareness. Door onze heldere rapportage weet u snel welke personen binnen uw organisatie kwetsbaar zijn voor een phishingaanval.

Cyberrisico Verzekering

Met Guardian360 bent u ervan verzekerd dat uw IT-omgeving en webapplicaties continu gemonitord worden op kwetsbaarheden. Mocht een kwaadwillende toch in uw netwerk komen, dan slaat onze canary alarm. Omdat het voor veel organisaties onduidelijk is wat er dan geregeld moet worden en welke kosten daarmee gemoeid zijn, hebben wij een verzekeraar aan ons verbonden die zogenaamde cyberriscio’s dekt.

guardian-network-vulnerability-scanner
guardian-webapplication-security

Hacker Alert

De gemiddelde tijd dat een kwaadwillende in netwerken betrapt wordt is 210 dagen. Guardian360 wil deze tijd drastisch terugbrengen met de Guardian360 Hacker Alert. De Guardian360 Hacker Alert werkt volautomatisch en continu: uw netwerk wordt dag en nacht bewaakt zonder dat u er omkijken naar hebt. De Guardian360 Hacker Alert fungeert als een bewegingssensor in uw netwerk. Net zoals een bewegingsmelder in uw kantoor het meldt als zich verdachte personen in uw pand bevinden, zo meldt de Guardian360 Hacker Alert het als wij verdachte personen in uw netwerk signaleren.

Pentest Abonnement

Het Guardian360 pentest abonnement geeft invuling aan de wens van organisaties op periodiek testen uit te laten voeren door een etisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen. Hierdoor krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal Guardian360 inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

Wij maken al gebruik van Guardian360 en de Kanarie