Chat with us, powered by LiveChat
 

Netwerk Vulnerability Scanner

Netwerk Vulnerability Scanner

De netwerk vulnerability scanner van Guardian360 bestaat uit Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm.

Download de whitepaper

 

Constante Security Scan

Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen, per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Zonder dat u er wat aan aangepast heeft!

Werkwijze

Het Guardian360 team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webapplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van onze medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering.

Het team houdt zich primair bezig met het verder uitbreiden van het Guardian360 platform, het toevoegen van nieuwe scanners en het nog verder integreren van deze scanners. Doordat we een groot aantal netwerken scannen, kunnen we opgedane kennis over kwetsbaarheden in het ene netwerk, inzetten bij het scannen van alle andere netwerken. Daarnaast voert het team regelmatig ‘penetration testen’ uit, hierbij wordt nieuwe ervaring opgedaan die vertaald wordt naar onze automatische scanners. Op onze website wordt onze werkwijze nader toegelicht.

Accepteer dat het mis kan gaan

Guardian360 sluit haar ogen niet voor de realiteit: hoe goed uw netwerk ook in de gaten gehouden wordt, het kan een keer mis gaan. Daarom hebben wij de Hacker Alert ontwikkeld. Wanneer wij verdacht netwerkverkeer signaleren wordt u daar direct van op de hoogte gebracht, zodat u onmiddellijk kunt ingrijpen. Uiteraard staat ons team u dan bij.

Partner worden

Wilt u meer informatie over de Guardian360 netwerk vulnerability scanner of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op.