GUARDIAN360 | Certificering

Voor Guardian360 is de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging van vitale informatie essentieel. Mede daarom is Guardian360 ISO27001 gecertificeerd.

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continu managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiliging risico’s. Guardian360 heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor haar SAAS-, development- en supportdiensten. Alle daarbij toegepaste en ondersteunende informatiesystemen en processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, volledigheid en controleerbaarheid.

Guardian360 Oplossingen

 Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Guardian360 kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

PARTNER WEBINAR: VAN NOC NAAR SOC

Tijdens onze webinars bespreken we hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten. We praten ook over hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt en hoe je om kunt gaan met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. Wil je dit niet missen? Bekijk op onze overzichtspagina wanneer de volgende webinar gegeven wordt.

WEBINAR: INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Organisaties hebben de laatste jaren geïnvesteerd in automatisering en beveiliging, maar hebben geen idee of ze genoeg hebben gedaan. Hoe weet je bijvoorbeeld dat je een datalek hebt en hoe vatbaar zijn je medewerkers voor phishing? Dit en meer leer je in onze webinar. Download deze direct!

Branches waar Guardian360
gespecialiseerd in is

 De beveiligingsoplossingen van Guardian360 worden bij diverse branches ingezet. Kijk bij jouw branche om te zien hoe we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal beveiligd is.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS