GUARDIAN360 | NFIR

Voor veel bedrijven ligt een cyber crime of IT-security incident op de loer zonder dat zij zich daar bewust van zijn. Steeds meer bedrijven hebben een cyber crime verzekering, maar die dekt meestal alleen de gevolgschade. Bedrijven hebben vooral baat bij goede preventieve maatregelen en directe hulp van security professionals bij een cyber security incident.

Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR) biedt een Cyber Security Support Contract dat precies in deze behoefte voorziet. Voor een gering bedrag per jaar, zonder eigen risico, biedt NFIR een pakket met preventieve en reactieve diensten.

Voor het bieden van de beste cyber security dienstverlening is NFIR een samenwerking aangegaan met Guardian360. Zo wordt de scan van IP-adressen, onderdeel van het NFIR Cyber Security Support Contract, uitgevoerd door Guardian360 Lighthouse. NFIR heeft haar systemen aan Guardian360 Lighthouse gekoppeld om automatisch te kunnen rapporteren. Op deze manier zorgen we samen voor een veilige IT-omgeving van de NFIR klanten.

Meer lezen over NFIR en het Cyber Security Support Contract? Ga dan snel naar de website van NFIR.

NFIR

Guardian360 Oplossingen

 Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Guardian360 kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om jouw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.

PARTNER WEBINAR: VAN NOC NAAR SOC

Tijdens onze webinars bespreken we hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten. We praten ook over hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt en hoe je om kunt gaan met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. Wil je dit niet missen? Bekijk op onze overzichtspagina wanneer de volgende webinar gegeven wordt.

WEBINAR: INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Organisaties hebben de laatste jaren geïnvesteerd in automatisering en beveiliging, maar hebben geen idee of ze genoeg hebben gedaan. Hoe weet je bijvoorbeeld dat je een datalek hebt en hoe vatbaar zijn je medewerkers voor phishing? Dit en meer leer je in onze webinar. Download deze direct!

Branches waar Guardian360
gespecialiseerd in is

 De beveiligingsoplossingen van Guardian360 worden bij diverse branches ingezet. Kijk bij jouw branche om te zien hoe we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal beveiligd is.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS