Specialisten in Beveiliging van complexe IT-infrastucturen

Het Guardian360 team bestaat uit gecertificeerde security engineers met jarenlange ervaring op het gebied van het beveiligen van complexe IT-infrastructuren.

Guardian360 streeft ernaar om op rebelse wijze de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen.

Wij constateren dat mensen en organisaties niet onbezorgd gebruik kunnen maken van netwerken en internet. Ondanks veel investeringen in IT worden zij bedreigd door kwaadwillenden. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Dat doen we door niet achter de grote meute aan te lopen, maar door creatief, vernieuwend en positief kritisch te zijn.

 

Real-time security scanning en live rapportages

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen specialisten van Guardian360 direct in bij eventuele beveiligingsincidenten. Guardian360 is er van overtuigd dat goede informatiebeveiliging alleen door teamwork bereikt kan worden. Hiervoor moet nauw samengewerkt worden met klanten en moet Guardian360 op de hoogte zijn van de doelstellingen van deze klanten.

 

Onafhankelijk informatiebeveiliging, -advies en -diensten

Guardian360 is gefocust op informatiebeveiligingsdiensten en wil haar onafhankelijkheid daarbij garanderen. Guardian360 is in tegenstelling tot anderen geen reseller van hard- en software. Ook is zij geen preferred of exclusief partner van hard- en softwareleveranciers in de informatiebeveiligingsbranche. Een onafhankelijk en eerlijk advies achten wij van groot belang als het om informatiebeveiliging gaat.

 

100% data vertrouwelijke opslag

Guardian360 is een Nederlandse onderneming, waardoor zij onder Nederlands en Europees recht valt. Binnen het Guardian360 platform worden intern ontwikkelde software, open source software en ook beperkt software van Amerikaanse leveranciers gebruikt. In deze tooling wordt geen data van onze klanten buiten ons netwerk of bij derden opgeslagen. De relevante en vertrouwelijke data blijft dus op eigen servers van Guardian360 in Nederlandse datacenters.

 

Guardian360 gecertificeerde security specialisten

De medewerkers van Guardian360 zijn veelvuldig gecertificeerd, onder andere met:

  • GXPN Pen tester
  • OSCP
  • Advanced Windows Exploitation offensive security
  • Practical Threat Intelligence
  • Diving into Windows Kernel Internals from Odays and Exploit Analysis
  • Certified Ethical Hacker

Daarnaast scant Guardian360 IT omgevingen op de certificeringen ISO27001:2013, ISO9001, NEN7510 en ISO14001. Tenslotte kan er een derdenverklaring worden afgegeven volgens ISAE3402 (type II) en DigiD/Norea norm.

PROBEER GUARDIAN360 2 WEKEN KOSTENLOOS

Wil je aan de slag met vulnerability scanning, het in kaart brengen van afwijkingen van normeringen, het detecteren van hackers en/of het toetsen van awareness onder je medewerkers? Probeer onze dienstverlening dan twee weken gratis uit!

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op om de proefperiode te starten.

  • Bekijk onze privacy policy op https://www.guardian360.nl/privacy-en-cookiebeleid/