Webapplicatie Security

Kritische webapplicatie zijn bij Guardian360 dankzij de optimaal ingerichte webapplicatie security optimaal beveiligd. Doordat Guardian360 constant scant op kwetsbaarheden van jouw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen, wordt de kans op diefstal van bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk verlaagd.

Direct op de hoogte van indringers

Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een indringer of hacker uw webapplicatie binnendringen dan slaat onze ‘Hacker Alert’ een stil alarm. Wij noemen het ‘Managed Security’. Jij ervaart het als ‘Nachtrust’.

Guardian360 scant netwerken en webapplicaties elke dag.

Wat wordt er gescand?

We zetten de volgende Guardian360 scanners in:

Global Scanner: controleren van applicaties, infrastructuur en apparaten
Poortscanner: welke poorten open staan en wat er zich achter bevindt
Webapplicatie Scanner: aanvallen nabootsen om zwakheden in webapplicatiebeveiliging na te bootsen
Amplification Scanner: servers controleren op de juiste configuratie en vatbaarheid voor bedreigingen
Credential Scanner: onversleutelde, niet-complexe of te korte wachtwoorden
Blacklist Scanner: staan de domeinen en IP-adressen van jouw organisatie op een blacklist en waarom
Defense Scanner: of er belangrijke defense-in-dept maatregelen ontbreken
Automated Penetration Test: traceren en in kaart brengen van kwetsbaarheden door middel van Guardian360 ontwikkelde intelligentie

Beveilig jouw webapplicatie

De webapplicatie scanner van Guardian360 neemt de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Zo wordt er o.a. gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Elke webapplicatie is optimaal beveiligd dankzij de veelzijdigheid van de Guardian360 scanners.

AVG-PROOF MET ONZE COMPLIANCY MODULE

Een belangrijk onderdeel van de Guardian360 Compliancy Module is de wet van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wanneer je bij ons de Webapplicatie Security afneemt krijg je gratis ‘AVG aanbevelingen’. Deze aanbevelingen helpen je om jouw organisatie AVG-proof te maken.

Werkwijze Guardian360

Het Guardian360 team van specialisten heeft jarenlange ervaring binnen informatiebeveiliging en webapplicatieontwikkeling. Ze zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van het Guardian360 platform. Bekijk hier onze werkwijze.

Partner worden

Wilt u meer informatie over de Guardian360 netwerk vulnerability scanner of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor jouw eigen klanten? Neem dan direct contact met ons op.

Guardian360 salestraining

Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Bekijk hier de beschikbare data en meld je geheel kosteloos aan voor een van onze open salestrainingen.