COMPLIANCY

Door compliant te zijn hopen organisaties aan te kunnen tonen dat zij hun zaken goed op orde hebben, een onafhankelijke auditor bevestigt dat periodiek.

RISICOBEHEERSING

Gelukkig kunnen we constateren dat informatiebeveiliging de afgelopen jaren steeds vaker als integraal onderdeel van risicobeheersing wordt gezien.

AWARENESS

Ook kwaadwillenden hebben in de gaten dat organisaties hun technologie en processen redelijk op orde hebben. Daardoor verschuiven ze hun aandacht steeds meer naar de mens.

DE AVG

Hoe toon je aan dat je het voor de AVG goed voor elkaar hebt? Het Guardian360 platform zorgt voor continue scanning van de IT-omgeving en draagt hiermee bij aan het voldoen aan de AVG.

DATALEKKEN

Guardian360 detecteert kwaadwillenden in netwerken en alarmeert de IT-beheerders zodat zij de criminele hacker de pas af kunnen snijden. Tegelijkertijd kan er dan ook onderzocht worden of zich een datalek heeft voorgedaan en of dat gemeld moet worden.

OPEN SALESTRAINING VOLGEN?

Ben je geinteresseerd om Guardian360 partner te worden en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestraingen.

Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn en nog veel meer. In 2 uur tijd ben je helemaal op de hoogte!

GUARDIAN360 | SECURITY AS A SERVICE

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze Canary een stil alarm.

Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer weten over onze security oplossingen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze security oplossingen en werkwijze. Ook hebben we de juiste totaaloplossing in netwerk en website security voor u klaar staat per branche.

WAAROM GUARDIAN360?

  • Continue Vulnerability Scanning
  • Webapplicatie bescherming
  • 8 attack surface scanners
  • Interne scans
  • Externe scans
  • Dashboard op ieder device
  • Uitgebreide rapportage
  • Heldere taal
  • ISO en Compliancy gebaseerd

Vraag online direct een demo aan en laat ons eventuele netwerk of webapplicaties kwetsbaarheden voor u blootleggen.