GEZONDHEIDSZORG & SECURITY

De beveiliging van Elektronische Patienten Dossiers (EPD’s), m.b.v. bijvoorbeeld een EPD scan, en het beschermen van patiëntgegevens zijn bittere noodzaak binnen een steeds verdere digitalisering van het zorgstelsel. Guardian360 kijkt constant over uw schouder mee en zorgt ervoor dat uw medewerkers gewoon data intern met elkaar kunnen delen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid.

Met Guardian360 voldoen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en GGD’s bovendien aan de richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligen van EPD’s en geniet u van optimale informatiebeveiliging in de zorg.

Hoe staat jouw security ervoor?

Is de netwerkomgeving van jouw zorginstelling wel goed beveiligd? Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Zo worden er per maand tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is.

Download onze whitepaper Informatiebeveiliging in Gezondheidszorg. In deze whitepaper bieden we jou handvatten en checklists aan over hoe je om kunt gaan met de nieuwe meldplicht datalekken.

Wil je jouw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

nen-7510
owasp-top-10
norea-digid
ISO27001
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen

ZORG SECURITY COMPLIANCE

Guardian360 is NEN7510 gecertificeerd. Daarnaast scannen en monitoren wij op afwijkingen binnen de OWASP, DigiD 1.0, DigiD 2.0 en NCSC normen. Met Guardian360 kies je voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor zorginstellingen. Heb je advies nodig? Neem dan direct contact op met onze zorg security adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt? Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Bekijk dan nu gratis onze webinar over informatiebeveiliging.

Referenties