Chat with us, powered by LiveChat
Hoe omgaan met de meldplicht datalekken binnen de zorg?

Gezondheidszorg & Security

De beveiliging van Elektronische Patienten Dossiers (EPD’s), m.b.v. bijvoorbeeld een EPD scan, en het beschermen van patiëntgegevens zijn bittere noodzaak binnen een steeds verdere digitalisering van het zorgstelsel. Guardian360 kijkt constant over uw schouder mee en zorgt ervoor dat uw medewerkers gewoon data intern met elkaar kunnen delen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid.

Met Guardian360 voldoen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en GGD’s bovendien aan de richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligen van EPD’s en geniet u van optimale informatiebeveiliging in de zorg.

Hoe staat uw security ervoor?
Is de netwerkomgeving van uw zorginstelling wel goed beveiligd? Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen, per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Zonder dat u er wat aan aangepast heeft.

Wilt u uw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

ZORG SECURITY COMPLIANCE

nen-7510
owasp-top-10
norea-digid
ISO27001
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen

Guardian360 is NEN7510 gecertificeerd. Daarnaast scannen en monitoren wij op afwijkingen binnen de OWASP, DigiD 1.0, DigiD 2.0 en NCSC normen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor zorginstellingen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze zorg security adviseur.

MAAK KENNIS MET GUARDIAN360

Hoe begeleid je een succesvolle implementatie van de AVG binnen je bedrijf? Welke acties zijn nodig? Waar begin je? Samen met onze partners Intermax en Priviteers organiseren wij daarom de masterclass: AVG-ready in 1 middag.

Tijdens deze masterclass krijg je antwoord op deze vragen. We vertellen je welke stappen nodig zijn, welke diensten hierbij aansluiten of handig zijn om te voldoen aan de AVG, maar ook wat je kunt (en moet) doen wanneer je toch te maken krijgt met een datalek.

Security Oplossingen voor Zorginstellingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.