Guardian 360 cases

Lees hier de verhalen van onze klanten en partners

Guardian360 - Gemeente Halderberge Klantcase

Klantcase Gemeente Halderberge

Benieuwd hoe Guardian360 de gemeente Halderberge geholpen heeft met het beveiligen van privacygevoelige data? Lees in de klantcase waarom gemeente Halderberge in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun infrastructuur.

Guardian360 - Blauw Research Klantcase

Klantcase Blauw Research

Blauw werkt dagelijks met privacygevoelige gegevens van haar relaties. Hierbij neemt zij databeveiliging uiterst serieus. Lees in de klantcase waarom Blauw Research in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun netwerk en webapplicaties.

Guardian360 - SvSnet Klantcase

Klantcase SvSnet

SvSnet voorziet klanten naast een stabiele hostingomgeving ook van security & beveiligingsadvies en voert security audits uit. SvSnet host applicaties die 24/7 beschikbaar moeten zijn. Lees hoe Guardian360 helpt om de hostingomgeving van SvSnet veilig te houden.

Guardian360 - Analys io Klantcase

Klantcase Analys.io

Veiligheid van data en het waarborgen van privacy staan bij Analys.io voorop. Guardian360 helpt Analys.io bij het realiseren van de veiligheid van de webapplicatie. Lees in de klantcase waarom Analys.io in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun webapplicatie.

Guardian360 - Energy21 Klantcase

Klantcase Energy21

Guardian360 zorgt voor de veiligheid van deze privacygevoelige data en biedt een veilige netwerkomgeving voor Energy21. Lees in de klantcase waarom Energy21 in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun software en infrastructuur.

Guardian360 - VORM Bouw Klantcase

Klantcase VORM Bouw

Samen met de W.T. Group zorgt Guardian360 voor de veiligheid van de privacygevoelige data die de applicaties van VORM rijk zijn. Lees in de klantcase waarom VORM in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun platform.

Guardian360 - Intermax Healtcloud Klantcase

Partner case Intermax

Om veiligheid van de applicaties en data in de HealthCloud te garanderen heeft Intermax gekozen voor het best voorhanden zijnde security platform: Guardian360. Lees in deze case waarom Guardian360 dé ideale IT-partner is voor de beveiliging van een cloudapplicatie.

Wij maken al gebruik van Guardian360 en de Kanarie