GUARDIAN360 | SecureMe2

Het SAM Cyber Alarm scant netwerken 24/7 op kwaadaardig gedrag. Denk aan realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Het SAM Cyber Alarm heeft een lokale sensor die metadata van het netwerk naar de Cloudservers van SecureMe2 stuurt. Per klant afgeschermd en versleuteld. In het platform vindt realtime analyse plaatst op basis van alle bekende wereldwijde dreigingen. Direct een alarmmelding bij een (potentiele) digitale inbraak.

Guardian360 en SecureMe2 hebben er samen voor gezorgd dat de dagelijkse scanning op kwetsbaarheden vanaf de SecureMe2 SAM uitgevoerd kan worden. Zo houdt de SAM niet alleen het netwerkverkeer in de gaten, ook wordt er dagelijks een scan gedaan van het volledige netwerk zodat kwetsbaarheden, vulnerabilities, zwakke wachtwoorden, open poorten, missende patches en tienduizenden andere aandachtspunten inzichtelijk gemaakt worden.

Uiteraard worden de scanreusltaten van Guardian360 ook in het SecureMe2 dashboard getoond, hierdoor hoeven klanten en partners slechts op een plek in te loggen om een totaaloverzicht te krijgen.

SecureMe2

Guardian360 Oplossingen

 Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Guardian360 kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om jouw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.

PARTNER WEBINAR: VAN NOC NAAR SOC

Tijdens onze webinars bespreken we hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten. We praten ook over hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt en hoe je om kunt gaan met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. Wil je dit niet missen? Bekijk op onze overzichtspagina wanneer de volgende webinar gegeven wordt.

WEBINAR: INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Organisaties hebben de laatste jaren geïnvesteerd in automatisering en beveiliging, maar hebben geen idee of ze genoeg hebben gedaan. Hoe weet je bijvoorbeeld dat je een datalek hebt en hoe vatbaar zijn je medewerkers voor phishing? Dit en meer leer je in onze webinar. Download deze direct!

Branches waar Guardian360
gespecialiseerd in is

 De beveiligingsoplossingen van Guardian360 worden bij diverse branches ingezet. Kijk bij jouw branche om te zien hoe we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal beveiligd is.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS