Chat with us, powered by LiveChat
Afwijkingen van de BIWA eenvoudig inzichtelijk gemaakt voor waterschappen

Waterschappen & BIWA

Voor waterschappen is het verplicht te voldoen aan de BIWA. Maar wat houdt de BIWA precies in? Deze Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen bevat maatregelen die algemeen voorkomende informatiebeveiligingsrisico’s bij de waterschappen afdekken. De BIWA is gerelateerd aan de ISO27001, BIR en BIG normering en is relevant binnen het Domein Milieu, Ruimte en Water.

Hoe kun je er voor zorgen dat je voldoet aan deze informatiebeveiliging norm en de kans op een security incident verlagen? Guardian360 toetst gevonden technische kwetsbaarheden op de BIWA normering, ofwel de Baseline Informatiebeveiliging voor waterschappen, en rapporteert deze voor u op een begrijpelijke wijze op het Guardian360 Dashboard.

Voldoen aan de BIWA voorkomt incidenten
Het voldoen aan de BIWA kan u helpen security incidenten en negative gevolgen daarvan te voorkomen. Om inzicht te krijgen in de status van informatiebeveiliging in je netwerk en om aan te kunnen tonen aan uw auditor dat u in control bent kunt u de Network Security Audits van Guardian360 inzetten. Afwijkingen van de BIWA worden door deze dienst direct in kaart gebracht zodat je snel kunt handelen!

Benieuwd naar de afwijkingen van de BIWA binnen je netwerk? Of geinteresseerd om te weten hoe Guardian360 deze afwijkingen inzichtelijk maakt? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze BIWA security adviseurs of download onze BIWA whitepaper.

Waterschappen BIWA Compliancy

owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
normenBIWA

Guardian360 scant al jaren IT omgevingen op de certificeringen ISO27001, NEN7510 en ISO9001. Door deze kennis en ervaring is Guardian360 als enige Nederlandse organisatie in staat om afwijkingen van de Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen normen en eisen geautomatiseerd inzichtelijk te maken. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor waterschappen. Heeft u advies nodig? Neem dan even contact op met onze BIWA security adviseur.

MAAK KENNIS MET GUARDIAN360

Hoe begeleid je een succesvolle implementatie van de AVG binnen je bedrijf? Welke acties zijn nodig? Waar begin je? Samen met onze partners Intermax en Priviteers organiseren wij daarom de masterclass: AVG-ready in 1 middag.

Tijdens deze masterclass krijg je antwoord op deze vragen. We vertellen je welke stappen nodig zijn, welke diensten hierbij aansluiten of handig zijn om te voldoen aan de AVG, maar ook wat je kunt (en moet) doen wanneer je toch te maken krijgt met een datalek.

Waterschappen BIWA Compliancy Oplossingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.