Chat with us, powered by LiveChat
Handige checklists over informatiebeveiliging voor webwinkels

E-Commerce

De bescherming en beveiliging van klanten tegen diefstal van hun creditcard-gegevens behoort bij alle webwinkels en e-commerce partijen op No. 1 te staan. Dankzij de security van Guardian360 kunnen online shops zich volledig focussen op het online genereren van omzet.

Guardian360 zorgt voor de beveiliging van alle online applicaties voor het tot stand komen van de order. Guardian360 scant op kwetsbaarheden in bekende ecommerce systemen zoals Magento. Daarnaast wordt er continu gemonitord op vulnerabilities in ERP-systemen, CRM-systemen, administratiesystemen, voorraadsystemen en postordersystemen, zodat zowel de omzet als klanten beschermd worden tegen hackers of malware.

Hoe staat uw security ervoor?
Download onze whitepaper Webwinkel Security. In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists aan die kunnen bijdragen aan een optimale beveiliging van zowel uw eigen data als die van uw klanten.

Deze whitepaper is geschikt voor het in orde brengen van uw informatiebeveiliging en is toegespitst op webwinkels.

Wilt u uw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

E-commerce Security Compliance

ISO27001
ISO27017:2015
owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
pci-dss

Guardian360 voldoet aan alle e-commerce security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kiest u voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor webwinkels. Heeft u advies nodig? Neem dan even contact op met onze Security Adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt?

Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Meld je dan aan voor een van de webinars van Guardian360. 

E-Commerce Security Oplossingen

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om uw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.