Chat with us, powered by LiveChat
 

Guardian360 Partner Event
26 september 2018

Guardian360 Partner Event

Op woensdag 26 september 2018 organiseert Guardian360 een event voor organisaties die geinteresseerd zijn om partner te worden. Tijdens dit event zullen de aanwezigen, na een heerlijke lunch, geïnformeerd worden over hoe managed services partijen om moeten gaan met informatiebeveiliging.

 

Sprekers en onderwerpen

  • Jan Martijn Broekhof, Founder en Managing Director bij Guardian360, zal een boeiende presentatie verzorgen over de ontwikkelingen binnen de informatiebeveiliging en onze security oplossingen.
  • Frank Wolswijk, Partner Succes Manager bij Guardian360, zal een en ander uitleggen over ons Partner Programma.
  • Sjors Teeuwen, Founder en Managing Director bij Leadgate, zal inzicht geven in hoe Guardian360 leads voor haar partners genereert.
  • Arthur Kemme, Field Sales bij IngramMicro, zal toelichten waarom IngramMicro ervoor gekozen heeft om Guardian360 aan haar security portfolio toe te voegen.

 

Kort over Guardian360
Guardian360 heeft een platform ontwikkeld dat IT-omgevingen scant en monitort op kwetsbaarheden en andere informatiebeveiliging aspecten. Hierdoor hebben organisaties doorlopend inzicht in de kwetsbaarheden binnen hun IT/webomgeving en kunnen ze aantonen ‘in control’ te zijn. Daarnaast geeft het platform aan welke objecten niet compliant zijn met ISO27002/OWASP en andere controls/normeringen. Tot slot probeert het platform hackers snel te betrappen, zodat de schade beperkt kan worden.

 

Guardian360 voert haar scans uit, zonder dat er iets op servers/werkplekken/netwerkcomponenten geïnstalleerd en/of beheerd hoeft te worden. Wij merken dat een aantal klanten Guardian360 ook inzetten om later aan de autoriteit persoonsgegevens te laten zien dat zij zich bovengemiddeld hebben ingespannen om een datalek te voorkomen.

 

100% via Partners
Guardian360 levert haar diensten uitsluitend via een partner kanaal. Guardian360 security diensten kunnen uitstekend worden geïntegreerd in je huidige Managed Service contracten maar kunnen uiteraard ook als losse dienst aangeboden worden.

 

Agenda:
12:00 – 12:30 ontvangst
12:30 – 13:30 gezamenlijke lunch
13:30 – 16:00 presentatie Jan Martijn Broekhof, Jeff Scipio, Sjors Teeuwen en Arthur Kemme
16:00 – 16:45 hapje en drankje.

 

Locatie
De Agnietenberg
Haersterveerweg 23
8034 PJ Zwolle

 

Ben je erbij? Meld je dan direct aan via het formulier op deze pagina!

  • Bekijk onze privacy policy op https://www.guardian360.nl/privacy-en-cookiebeleid/

Guardian360 en de Canary waken over ons