Nomineren Partner Channel Awards

Welke partners ontvangen de Guardian360 Channel Awards?

Guardian360 Partner Channel Awards 2020

Best Specialized Sales Partner
Binnen deze categorie kijken wij niet alleen welke Guardian360 partner het meest succesvol is geweest met de verkoop van onze diensten. We kijken ook naar de mate van zelfstandigheid waarmee deze partner omzet met Guardian360 diensten heeft gerealiseerd.

Best Vertical Market Approach
Binnen deze categorie kijken wij naar die partners die Guardian360 succesvol binnen een bepaald marktsegment hebben gepositioneerd.

Best Guardian360 Marketing Program
Binnen deze categorie wordt gekeken naar de partner die het meest aansprekende marketingprogramma met Guardian360 heeft georganiseerd. Dit kan een innovatief event voor bestaande en potentiele eindklanten zijn, maar ook een andere onderscheidende marketingactie.

Best Guardian360 Presales Engineer
Binnen deze categorie kijken wij naar die engineer die zijn salesteam het beste ondersteund heeft bij het aanbieden van Guardian360 diensten.

Best Guardian360 Channel Sales Person
Binnen deze categorie kijken wij naar de salesman of salesvrouw die in staat is geweest om de meeste abonnementen op Guardian360 diensten te verkopen. Hierbij wordt ook gekeken naar de wijze waarop deze de diensten zijn verkocht en hoe zelfstandig de verkoper heeft gewerkt.

Best Upcoming Partner
Binnen deze categorie wordt gekeken binnen de groep partners welke we onlangs geonboard hebben die op basis van hun Plan van Aanpak of andere activiteiten hebben laten zien 100% focus te zullen hebben op Guardian360.

Nomineren

  • Vul hier je eigen contactgegevens in.

  • Mijn nominaties

  • Bekijk onze privacy policy op https://www.guardian360.nl/privacy-en-cookiebeleid/

Guardian360 en de Canary waken over ons