Guardian360 en Fortado sluiten een krachtige partnerovereenkomst

Guardian360 en Fortado sluiten een krachtige partnerovereenkomst

Op 22 februari 2016 ondertekenden Guardian360 en Fortado een partnerovereenkomst. Guardian360 ontwikkelt zich snel en investeert daarom in partners die het Guardian360 platform kunnen inzetten bij eindklanten.

Ondernemingen moeten voldoen aan de strenger wordende wetgeving rondom de bescherming van persoonsgegevens. Om ze daarbij te ondersteunen biedt Fortado MKB ondernemingen in Nederland gespecialiseerde Cloud, Connectivity en Telecom diensten. Fortado adviseurs krijgen met het Guardian360 platform een krachtige en unieke tool in handen om klanten inzicht te geven in de kwetsbaarheden van hun IT-omgeving.

FortadoGuardian360Ondertekening

Jan Martijn Broekhof, Directeur Guardian360: “De adviseurs van Fortado hebben veel ervaring met het aanbieden van cloud diensten aan klanten. Omdat daarbij alleen gekozen wordt voor kwalitatieve oplossingen sluit de dienstverlening van Guardian360 hier naadloos op aan.

Eddy Gijssel, Directeur Fortado: “Fortado is altijd op zoek naar unieke proposities van onderscheidende aanbieders. Met Guardian360 voegen we een unieke propositie toe in onze Cloud portfolio en kunnen we onze klanten helpen met de noodzakelijke verbeteringen om te voldoen aan de wet. Met krachtig advies en transparantie over de nieuwste Cloud, Connectivity en Telecom oplossingen brengen wij ondernemingen werkelijk vooruit.

Over Guardian360
Guardian360 heeft een centraal security platform ontwikkeld dat webapplicaties en
IT-omgevingen doorlopend monitort op kwetsbaarheden. Daarbij wordt in kaart gebracht welke kwetsbaarheden tot een afwijking op de ISO27001, OWASP of DigiD norm leiden. Het platform helpt organisaties om maatregelen te treffen, voordat een hacker misbruik kan maken van kwetsbaarheden. Meer informatie vindt u op https://www.guardian360.nl.

Over Fortado
Fortado is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Cloud, Connectivity en Telecom diensten. Fortado ondersteunt en adviseert MKB organisaties krachtig bij het inkopen en beheren van ICT oplossingen. Fortado zorgt voor transparantie in prijs, contract, SLA en toegevoegde waarde van gerenommeerde en onderscheidende providers. Hierdoor kunnen de klanten van Fortado meer toegevoegde waarde leveren aan hun klanten, een stabiele en veilige werkomgeving bieden aan hun medewerkers realiseren en de concurrentie voor blijven. Fortado ondersteunt landelijk meer dan 1000 ondernemingen met hun Cloud, Connectivity en Telecom uitdagingen. Meer informatie vindt u op http://www.fortado.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.