Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker?

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met 8 Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden in- en om uw web applicatie.

NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

CYBERRISICO VERZEKEREN

Guardian360 biedt een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt, voor veel organisaties is het niet duidelijk wat de risico's zijn.

PENTEST ABONNEMENT

Pentest laten uitvoeren door een ethical hacker? Na een handmatige pentest zal de pentester een uitgebreid rapport opleveren.

PHISHING AS A SERVICE

Guardian360 biedt een turnkey oplossing voor organisaties die zelf geen phishing programma willen ontwikkelen.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt uw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft.

ONZE WERKWIJZE

Onze scanners draaien continu voor optimale managed security. Wij noemen het managed security, maar u ervaart het als nachtrust.

OPEN SALESTRAINING VOLGEN?

Ben je geinteresseerd om Guardian360 partner te worden en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestraingen.

Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn en nog veel meer. In 2 uur tijd ben je helemaal op de hoogte!

GUARDIAN360 | SECURITY AS A SERVICE

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze Canary een stil alarm.

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit!

Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer weten over onze security oplossingen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze security oplossingen en werkwijze. Ook hebben we de juiste totaaloplossing in netwerk en website security voor u klaar staat per branche.

WAAROM GUARDIAN360?

  • Continue Vulnerability Scanning
  • Webapplicatie bescherming
  • 8 attack surface scanners
  • Interne scans
  • Externe scans
  • Dashboard op ieder device
  • Uitgebreide rapportage
  • Heldere taal
  • ISO en Compliancy gebaseerd

Vraag online direct een demo aan en laat ons eventuele netwerk of webapplicaties kwetsbaarheden voor u blootleggen.

FINANCE

Accountants, Banken, Verzekeraars, Pensioenfondsen zetten privacy-gevoelige informatie met een gerust hart in de cloud met Guardian360

E-COMMERCE

Webwinkels en Online shops voldoen dankzij Guardian360 aan alle veiligheidseisen en kunnen toch hun klanten optimaal blijven bedienen zonder enige concessie

GEZONDHEIDSZORG

Elektronische Patienten Dossiers (EPD) kunnen intern veilig en snel gedeeld worden. Guardian360 waakt over de beveiliging van EPD's in- en om uw netwerkomgeving

OVERHEID

De beveiliging van DigiD en het beschermen van privacy gevoelige informatie volgens overheids-normen is met hulp van Guardian360 een stuk eenvoudiger

WATERSCHAPPEN

Het aansturen en uitlezen van sluizen, bruggen, tunnels en waterkeringen gebeurt steeds vaker op afstand. Guardian360 ondersteunt u in de constante beveiliging hiervan.

WONINGCORPORATIES

Privacy-bescherming van huurders, digitalisering, social media en een efficiëntere bedrijfsvoering zijn centrale thema’s. Guardian360 ondersteunt hierin

VOORKOM DATALEKKEN
Ontvang direct een online rapportage over de beveiliging van uw website of webapplicatie. Ontvang gratis een online security rapportage en start onze security scan.

GUARDIAN360 WAAKT OVER ONS