Chat with us, powered by LiveChat
 

Vacature Partner Succesmanager

Vacature Partner Succesmanager

Ben jij de beste Partner Manager en wil en kan jij ons daarvan overtuigen? Wil jij werken bij het informatiebeveiligingsbedrijf dat ontwikkelt aan het beste security platform ter wereld? Wil je werken binnen een leuke en snelgroeiende organisatie die de nieuwste technologie inzet om de wereld veiliger te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Security is verweven met ons DNA. Wij zoeken iemand met hetzelfde DNA of iemand bij wie wij dit mogen injecteren. Iemand die ervoor wil zorgen dat mensen en organisaties veilig zijn bij het gebruik van IT-infrastructuren en websites. Guardian360 wil hier een bijdrage aan leveren door middel van haar eigen security platform. Het Guardian360 platform wordt door partners van Guardian360 ingezet om organisaties te ondersteunen bij informatieveiligheid, compliancy, het betrappen van hackers, het verhogen van bewustzijn en het voorkomen van datalekken.

Wat is je achtergrond?

Je hebt eerder gewerkt als partner manager binnen de ICT channels. Je bent pragmatisch ingesteld, werkt doelgericht en haalt business binnen op basis van steekhoudende argumenten én door middel van jouw persoonlijke overtuigingskracht. Je voelt je als een vis in het water in een snelgroeiende organisatie waarin nog niet alles gestructureerd is. Voor jou begint de sales pas echt nadat partners ja hebben gezegd: namelijk het actief krijgen en houden van deze partners.

We zoeken iemand met:

 • Een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 5 jaar commerciële ervaring met het onboarden van partners en deze actief laten verkopen;
 • Een ondernemende en resultaatgerichte instelling;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met consultative selling via partners op strategisch en tactisch niveau;
 • De senioriteit die vereist is om op strategisch niveau met partners samen te werken;
 • Kennis van security is een pre.

Je bent te kenmerken als iemand die:

 • Op de hoogte is van de laatste technologische (ICT) ontwikkelingen en begrijpt hoe deze ingezet kunnen worden bij onze partners;
 • Goed deuren kan openen en je bent gewend te communiceren op meerdere niveaus binnen een organisatie;
 • Verantwoordelijk is voor het realiseren van je eigen omzettarget en doelstellingen weet om te zetten naar plannen en activiteiten;
 • Zelfstandig werkt, zelfsturend is, maar weet je ook uitstekend aan te passen in een team en opereert dan van nature ook als teamplayer;
 • Zich uitstekend kan uitdrukken in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een dynamische en vooral leuke werkomgeving die doordrongen is van informatiebeveiliging. De sfeer en cultuur zijn open, ambitieus, eerlijk en direct. Ben jij de juiste kandidaat dan willen we dat graag marktconform belonen. Uiteraard hoort daar een goed salaris, bonusregeling, leaseauto en pensioenvoorziening bij. Daarnaast bieden wij onze collega’s tegemoetkoming in de kosten voor Internet thuis, sportabonnement en andere leuke extra’s!

Enthousiast geworden?

Kom dan een kop koffie, thee of een club mate drinken. Je bent van harte welkom op ons kantoor in hartje Rotterdam en op ons kantoor in Utrecht!

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via jobs@guardian360.nl.

Keep calm and hug a hacker

Guardian360 wil op rebelse wijze de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur verhogen. Dit doen we onder andere door een ander geluid te laten horen: geen nadruk op angst, onzekerheid en twijfel. Informatiebeveiliging is werk, dat moet je “gewoon” doen! En wie zorgen ervoor dat de wereld veiliger wordt? Dus: keep calm and hug a hacker!