Release notes 27 november 2015

Release notes 27 november 2015

Dashboard overzichtelijker
Het dashboard is overzichtelijker gemaakt door de pagina te splitsen. Er zijn verschillende submenu’s aangemaakt waardoor het dashboard overzichtelijker geworden is.

Doorklikken op tellers
De getoonde tellers in het dashboard zijn klikbaar. Wanneer er op een teller geklikt wordt, wordt de gebruiker doorverwezen naar de juiste subpagina en zijn de filters juist ingesteld op deze pagina.

Issues gegroepeerd weergeven
Het Guardian360 platform vindt bepaalde issues soms meerdere keren op een object. Deze issues worden nu gebundeld weergegeven per object.

Overzicht Guardian360 objecten
Onder het submenu ‘Guardian360 objecten’ worden alle objecten weergegeven die door Guardian360 gescand worden.

Hele regel klikbaar
In de overzichten met issues is nu de hele regel over het issue klikbaar. Voorheen was alleen de knop ‘details’ klikbaar.

Issue benaderbaar vanuit non conformity overzicht
In het overzicht met non-conformities worden de non-conformities weergegeven. Wanneer er op een non-conformity geklikt wordt, wordt meer informatie getoond over het issue en het object

Taalkeuze
Guardian360 is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Dit betekent dat de menu-items, koppen en een deel van de teksten vertaald zijn in het Engels. Op korte termijn zullen de issues zelf ook vertaald worden en zullen er andere talen toegevoegd worden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.