Premium partner The Hague Security Delta

Guardian360 is premium partner van The Hague Security Delta. Door dit partnership is Guardian360 aangesloten bij een netwerk van toonaangevende informatiebeveiliging organisaties, heeft zij toegang tot strategische kennis en wordt zij betrokken bij de vorming van publiek private samenwerkingen op het gebied van informatiebeveiliging.

Binnen de informatiebeveiliging is samenwerking essentieel om adequaat in te kunnen spelen op bedreigingen. Guardian360 werkt bij het ontwikkelen van haar dienstverlening samen met informatiebeveiliging specialisten over de gehele wereld. Als 100% Nederlands bedrijf is het voor Guardian360 dan ook niet meer dan logisch om zich aan te sluiten bij de ‘hot spot’ op het gebied van informatiebeveiliging in Nederland: The Hague Security Delta.

OVER THE HAGUE SECURITY DELTA

The Hague Security Delta (HSD) is het grootste veiligheidscluster van Europa. In dit Nederlandse cluster – met belangrijke regionale kernen in Den Haag, Twente en Brabant – werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan innovaties en kennisontwikkeling op het gebied van veiligheid. Met als gezamenlijke ambitie: meer bedrijvigheid, meer banen en een veilige wereld. Het kloppend hart is de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag.

Voor meer informatie kunt u de website van de HSD bezoeken.