Persbericht: Ingram Micro sluit distributieovereenkomst met Guardian360

Persbericht: Ingram Micro sluit distributieovereenkomst met Guardian360

Utrecht, 27 juni 2018 – Ingram Micro B.V., Nederlands marktleider in full-service distributie van technologieproducten en diensten, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Guardian360. De aanvulling van het Guardian360 security-portfolio, op het bestaande security aanbod van Ingram Micro, stelt de distributeur in staat beter in te springen op de steeds meer stijgende vraag naar op maat samengestelde security-oplossingen.

Arthur Kemme, Business Development Manager Cybersecurity: ‘Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met compliancy regels. Guardian360 geeft hier met zijn compliancy module een stevig antwoord op dat we graag delen met onze partners. Verder is het zo dat bedrijven veel kosten maken als gevolg van ongewenste indringers in het computernetwerk. De Network Vulnerability Scanner van Guardian360 scant het netwerk op basis van de geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Door de Hacker Alert in een netwerk te plaatsen kan een organisatie een datalek snel melden en zo voldoen aan de eisen die de AVG stelt. Door de toevoeging van Guardian360 producten aan het security portfolio kunnen we onze partners een nog breder security portfolio en platform bieden.

Jan Martijn Broekhof, Managing Director bij Guardian360 zegt over de samenwerking met Ingram Micro: ‘We hebben voor Ingram Micro gekozen omdat wij met onze managed securitydiensten naadloos in het security en cloud portfolio passen waardoor partners een breed portfolio aan securitydiensten aan hun klanten kunnen aanbieden zodat de wereld een stukje veiliger wordt.’ Jan Martijn Broekhof vervolgt: ‘Guardian360 heeft onlangs zijn partner programma vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor zijn onze partners nog beter in staat zijn om hun klanten te voorzien van de juiste adviezen ten aanzien van ons security platform’.

Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360: ‘Wij hanteren een 100% partner only strategie en werken exclusief samen met zorgvuldig geselecteerde partners. De top in dit model wordt vertegenwoordigd door de Platinum Partners. Deze Platinum Partners onderscheiden zich door hun acties, omzet en technische competenties, door hierin vooruitstrevend en toonaangevend te zijn. We vragen veel van deze groep partners, maar geven er ook veel voor terug, denk aan gezonde marges, volop sales- en marketingondersteuning en leads via onze marketing automation systeem’.

Over Ingram Micro

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld. Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro je kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Bezoek www.ingrammicro.nl.

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht in de gaten worden gehouden. Daarnaast worden afwijkingen van informatiebeveiliging normen doorlopend in kaart gebracht en worden hackers door het platform betrapt. De medewerkers van Guardian360 zijn gecertificeerde security specialisten. Samen met 7 andere Nederlandse informatiebeveiliging bedrijven heeft Guardian360 het initiatief genomen tot de oprichting van Cyberveilig Nederland. Doel van deze brancheorganisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Verder is Guardian360 is premium partner van The Hague Security Delta. Door dit partnership is Guardian360 aangesloten bij een netwerk van toonaangevende informatiebeveiliging organisaties, heeft zij toegang tot strategische kennis en wordt zij betrokken bij de vorming van publiek private samenwerkingen op het gebied van informatiebeveiliging. Bezoek https://www.guardian360.net.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.