Chat with us, powered by LiveChat
 

Phishing as a Service

Phishing as a Service

De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker.

 

Download de whitepaper

Phishing Awareness Security

Guardian360 biedt met haar Phishing as a Service een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishing software programma willen ontwikkelen en snel aan de slag willen gaan met het creëren van bewustwording op dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken zullen zij minder snel in een phisingpoging trappen.

Continu proces

Ook voor informatiebeveiliging bewustzijn geldt dat het een continu proces betreft. E-mailontvangers moeten er regelmatig aan herinnerd worden wat de gevaren zijn en op welke signalen zij moeten letten. Daarom bieden wij onze dienst als een continu proces aan en kan iedereen scherp blijven.

Werkwijze

In ons platform hebben wij een groot aantal standaard phishing mails gecomponeerd. U kunt vervolgens een aantal e-mails kiezen die voor uw organisatie en/of branche relevant zijn. Zo hebben wij templates specifiek voor de accountancy, zorg, (lokale) overheid, financiële dienstverlening en vele andere typen organisaties. Wij voegen doorlopend nieuwe templates toe, zodat ontvangers steeds een nieuwe test voorgeschoteld krijgen.

Partner worden

Wilt u meer informatie over de Guardian360 Phishing as a Service oplossing of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op.