Chat with us, powered by LiveChat
 

Pentest Abonnement

Pentest Abonnement

Het Guardian360 pentest abonnement geeft invulling aan de wens van organisaties om periodiek testen uit te laten voeren door een ethisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen. Hierdoor krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal Guardian360 inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

Download de whitepaper

Bepaal zelf uw pentest

Binnen het abonnement kan een organisatie ervoor kiezen om het urentegoed jaarlijks in te zetten voor een omvangrijke pentest. De organisatie kan er ook voor kiezen om het urentegoed in delen aan te spreken, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe versie van een applicatie live gezet wordt, of wanneer er een grote wijziging in het netwerk heeft plaats gevonden. Na een handmatige pentest zal de pentester een rapport met bevindingen, motivatie en aanbevelingen opleveren.

Verschillende pentesters

Guardian360 garandeert dat de pentesten steeds door een andere ethisch hacker worden uitgevoerd, zodat een organisatie ervanuit kan gaan dat er met een ‘frisse’ blik getest is. Hierdoor wordt tunnelvisie voorkomen en is er een grotere kans dat issues daadwerkelijk gevonden worden.

Webscanning per URL + Compliancy + Penetratietesten

Binnen deze dienst worden de diensten ‘Webapplicatie Security’ en de ‘Network Audits’ ingezet. Niet alleen worden kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden in kaart gebracht. Ook de compliancy met een van de normen binnen onze ‘Compliancy module’ worden in kaart gebracht.

Scanning kantoorautomatisering + Compliancy + Penetratietesten

Binnen deze dienst worden de diensten ‘Netwerk Vulnerability Scanner’ en de ‘Network Audits’ ingezet. Niet alleen worden kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden in kaart gebracht. Ook de compliancy met een van de normen binnen onze ‘Compliancy module’ worden in kaart gebracht.

Partner worden

Wilt u meer informatie over het Guardian360 pentest abonnement of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op. Eventueel kunnen ook de ‘Phishing-as-a-service’ en de ‘Hacker Alert’ diensten ingezet worden binnen dit abonnement.