Chat with us, powered by LiveChat
 

IoT & SCADA Scanning

IoT & SCADA Vulnerability Scanning

Het Guardian360 platform test op kwetsbaarheden in IoT en SCADA apparaten met 8 scanners die constant in- en om uw infrastructuur zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van security en toch een netwerkindringer of hacker uw IoT & SCADA infrastructuur binnendringen dan slaat Guardian360 stil alarm.

Bescherm uw infrastructuur met continue SCADA netwerkmonitoring

Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt waar hackers maar al te graag gebruik van zullen maken. Dat betekent dat een infrastructuur, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Daarom is continue monitoring van uw IoT of SCADA-omgeving essentieel. Hiermee weet u eerder dan de hacker waar de potentiële lekken zich bevinden en kunt u deze proactief dichten.

Onze SCADA Vulnerability Scanning werkwijze

Het Guardian360 team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webaplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van onze medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering.

Het team houdt zich primair bezig met het verder uitbreiden van het Guardian360 platform, het toevoegen van controles op nieuwe IoT en SCADA kwetsbaarheden en het nog verder integreren van deze scanners. Doordat we een groot aantal netwerken en infrastructuren scannen, kunnen we opgedane kennis over kwetsbaarheden in het ene netwerk, inzetten bij het scannen van alle andere netwerken. Daarnaast voert het team regelmatig ‘penetratietesten’ uit, hierbij wordt nieuwe ervaring opgedaan die vertaald wordt naar onze automatische scanners. Op onze website wordt onze werkwijze nader toegelicht.

Accepteer dat het mis kan gaan

Guardian360 sluit haar ogen niet voor de realiteit: hoe goed uw netwerk ook in de gaten gehouden wordt, het kan een keer mis gaan. Daarom hebben wij de Hacker Alert ontwikkeld. Wanneer wij verdacht netwerkverkeer signaleren wordt u daar direct van op de hoogte gebracht, zodat u onmiddellijk kunt ingrijpen. Uiteraard staat ons team u dan bij.

Partner worden

Wilt u meer informatie over de Guardian360 IoT of SCADA scanning of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op.