Chat with us, powered by LiveChat

Guardian360 partner event groot succes!

Guardian360 partner event groot succes!

Op 23 november organiseerde Guardian360 haar partnerevent. Tijdens het event bleek dat het partnernetwerk de afgelopen periode sterk gegroeid is. De aanwezigen werden verrast door de grootte van de groep, maar ook door de ontwikkelingen die onze organisatie heeft doorgemaakt!

Bekijk de after movie en/of lees onder de after movie verder! Wil je een volledig verslag? Bekijk dan de video onderaan het artikel!

Na een kort welkomstwoord door Jan Martijn, presenteerden de Guardian360 engineers wat ze de afgelopen maanden ontwikkeld hadden. Zo werd er een sneak preview gegeven van het nieuwe platform: Guardian360 Lighthouse. Er werd gedemonstreerd hoe partners straks makkelijker kunnen onboarden, herscannen, probes aanvragen en nog veel meer. Ook werd gedemonstreerd hoe eenvoudig partners zelf probes en canaries kunnen uitrollen, geheel zelfstandig en in een handomdraai!

Na een korte pauze nam een van de security engineers de aanwezigen mee op een reis ‘back to the future’. Tijdens de presentatie werd duidelijk hoe kinderlijk eenvoudig kwaadwillenden een organisatie kunnen hacken, heel anders dan wat er aan ‘stunthacks’ in de media verschijnt! Ook werd er een inkijkje geboden in wat er door Guardian360 ontwikkeld wordt, de zogenaamde ‘adversery simulation’ gaat er straks niet alleen voor zorgen dat partners een hack bij een klant kunnen simuleren, zodat zij de klant beter kunnen beveiligen.

Na de presentaties was er volop gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. Er werd geborreld, samen gekookt en gegeten. Wij kijken terug op een heel mooi partner event! In de after movie wordt duidelijk hoe de aanwezige partners erover denken!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.