Chat with us, powered by LiveChat

Guardian360 is hoofdsponsor van Hacker Hotel 2018

Guardian360 is hoofdsponsor van Hacker Hotel 2018

Van 16 februari tot en met 18 februari wordt er weer een editie van Hacker Hotel georganiseerd. Hacker Hotel biedt hackers, makers, jonge onderzoekers en andere nieuwsgierige geesten een luxueuze hacker ervaring. In plaats van slapen in tentjes, zoals bijvoorbeeld op SHA2017 het geval was, verblijven de aanwezigen in een luxe hotel in Garderen.

Guardian360 is opnieuw hoofdsponsor van Hacker Hotel. Hacker Hotel draagt er namelijk aan bij de hackers in een meer positief daglicht gesteld worden. Daarnaast vinden we dat het onze maatschappelijke taak is om deze groep mensen een podium te geven, elkaar te laten ontmoeten en kennis op te laten doen. Uiteindelijk zijn het hackers en makers die ervoor zorgen dat er producten ontwikkeld worden waar we elke dag plezier van hebben.

Naast de sponsoring van Hacker Hotel zelf hebben wij ook 4 tickets ter beschikking gesteld aan deelnemers van de cyberwerkplaats. De allereerste Nederlandse Cyberwerkplaats opende haar deuren in de zomer van 2017 in Rotterdam: een plek waar jongeren (scholieren, schoolverlaters en gamers) 21-eeuwse vaardigheden worden bijgebracht. Vaardigheden zoals het leren hacken van apparaten die verbonden zijn met het internet. Zelf apparaten van huis meenemen om te hacken? Geen probleem! In de zomervakantie is de Cyberwerkplaats juist open voor jongeren die zich thuis anders lopen te vervelen.

Ben je benieuwd naar wat er zoal op Hacker Hotel gaat gebeuren? Kijk dan op www.hackerhotel.nl, daar worden de talks en workshops beschreven. Ook kun je nog kaarten bestellen, wees er snel bij, want het event is al bijna volgeboekt!

www.hackerhotel.nl
www.cyberwerkplaats.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.